Join The Community

Search

Monday, 26 December 2011

Blog Review : H3X.Media

Blog Review : H3X.Media [Blog Rasmi H3X0R CR3W]


Ok.. kali ni admin nak buat 1 review tentang blog H3X.Media. Ini merupakan blog rasmi bagi group H3X0R CR3W.

Korang penah nampak x logo kat atas tu.?
Hehehe.. bagi sape2 penah kena hack mesti korang penah nampak kn.?
Hexor Crew nie d tubuhkan oleh Masta Noobster HC..
Masta Noobster HC nie ada buat tutorial.. jadi korang boleh la follow klau korang nak blajar hacking kat dlm blog dia.. nak nak tgok.? tu link kat bwah tu..

Fan Page Hexor Crew : http://www.facebook.com/h3x0rCr3w

Lupe plak Admin dlm blog Masta Noobster HC ada radio Hihihi.. best layan :)
Radio : http://duniamuzikfm.tk : tapi masih dalam Proses naik taraf. :D

Nak tgok Masta Noobster HC x.? Gambar di bawah ni la dye :)

Admin leh kasi link deface page dari dia jew..
Sbb link FB dia dah x ada dah :( Kena Ban oleh Facebook [kesian kan]
Kat bawah nie contoh2 Masta Noobster HC ngan kawan2 dia buat serangan..
Hehehe Admin tgok pn seram..


Tu jer yg Admin jmpe.. yg lain2 Admin x ingat dah kut..
Erk.. Admin nak undur diri dlu.. nak sambung buat edit blog baru :)

Special Thanks To : 



2 comments:

hensem jgk noobster ni :3

visit my blog http://cybersatu.blogspot.com/

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...